نشست مشاور وزیر علوم با دانشجویان شاهد و ایثارگر

نشست صمیمانه دکتر علیخانی مشاور وزیر علوم و مدیر کل دانشجویان شاهد و ایثارگر روز شنبه 26/2/88 برگزار شد.

در ابتدای جلسه دکتر قربانی رئیس دانشگاه، ضمن خیر مقدم به میهمانان گفت: شهدای جمهوری اسلامی حماسه ساز هستند و آنچه آنان را در خلق این حماسه های ماندگار و جاودانه کمک کرده عمل و پیروی از مبادی مذهبی و اسلامی بوده است.

رئیس دانشگاه با اشاره به اهمیت مقام شهید و شهادت گفت: شهیدان با اهداء بزرگترین و عزیزترین سرمایه وجودی خود در راه خداوند به مقام قرب الهی نائل می شوند و در این راه چون گوهرهای درخشان در آسمان می درخشند.

در ادامه دکتر علیخانی مشاور وزیر و مدیر کل دانشجویان شاهد و ایثارگر موفقیتهای بزرگ و روز افزون جمهوری اسلامی را حاصل اهداء خون شهداء دانست و گفت: همدلی و فضای مثبتی که برای کار و تولید فراهم شده امید است با مدیریت و اجرای مجموعه فرزندان این ملت باعث ارتقاء جایگاه جمهوری اسلامی در جهان شود.

وی با اشاره به راه اندازی دبیرخانه ستاد شاهد و ایثارگر گفت: مجموعه اعضای دبیرخانه ده نفر به ریاست دانشگاه مادر استان می باشند و چهار هدف آموزش، پژوهش ، فرهنگ سازی و خودباوری از اصول راهبردی شکل گیری این ستادها می باشد.