مراسم بزرگداشت روز دامپزشک

به مناسبت گرامیداشت روز دامپزشک مراسمی با حضور دکتر قربانی رئیس دانشگاه، حجة الاسلام هاشمی معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری، معاونین، روسای دانشکده ها، اعضای هیات علمی آموزشکده دامپزشکی و جمعی از دانشجویان آموزشکده در محل سالن اجتماعات آموزشکده دامپزشکی برگزار گردید.

بعد از خیر مقدم دکتر بهرامی رئیس آموزشکده دامپزشکی دکتر قربانی رئیس دانشگاه ضمن تبریک روز دامپزشک به اساتید و دانشجویان رشته دامپزشکی گفت: وقتی هیات رئیسه جدید کار خود را آغاز نمود آموزشکده با مشکلات فراوانی روبه رو بود ولی با پیگیری دوستان سعی شد قسمتی از مشکلات مرتفع شود و در همین راستا آموزشکده به سایت دانشجویی مجهز گردید و آزمایشگاه هم تجهیز گردید.

دکتر قربانی افزود: برنامه و تلاش ما این است که آموزشکده دامپزشکی به دانشکده ارتقاء یابد چونکه اعضای هیات علمی آموزشکده از نخبگان مؤثر دانشگاه ایلام هستند.

در پایان از دانشجویان دارای معدل الف آموزشکده تقدیر بعمل آمد.