معاون پژوهشی دانشگاه: پژوهشگران ایلامی‌ بدون امکانات و حمایت‌های خاص به تحقیق می‌پردازند

دكتر ياسان‌اله پوراشرف در گفت و گو با خبرنگار روابط عمومی، ضمن بيان اين مطلب اظهار كرد: اكنون بيش از 400 پژوهشگر با مدرك ليسانس، فوق ليسانس و دكتري در ايلام به كار تحقيق و بررسي مشغول هستند.

وي با بيان اين كه راه‌اندازي پژوهشكده‌ از جمله نيازهاي اساسي و جدي در استان ايلام است، افزود: با توجه به اين كه تحقيق و پژوهش ضامن ارتقاي و استقلال جامعه محسوب مي‌شود و پراكندگي و نبود ارگان حمايت كننده از پژوهشگران ايلامي، ‌بايد در اين استان پژوهشكده راه اندازي شود.

دکترپوراشرف با تاكيد بر اين كه نقش پژوهش در كشف ظرفيت‌هاي توسعه و شناسايي آسيب‌هاي استان بر هيچ كس پوشيده نيست، اضافه كرد: ساماندهي و گردآوري اين افراد زير پوشش نهادهاي حمايتي از جمله پژوهشكده‌ها مي‌تواند در افزايش ميزان كارايي و فعاليت آنان نقش موثري داشته باشد.

معاون پژوهشي دانشگاه ، پژوهش را زير بناي توسعه و پيشرفت استان دانست و از مسوولان خواست دستگاه‌هاي اجرايي مرتبط با حوزه پژوهش زمينه راه اندازي پژوهشكده در اين استان را فراهم كنند.