تسخیر لانه جاسوسی ، ابهت پوشالی آمریکا را درهم شکست

رییس دانشگاه گفت: تسخیر لانه جاسوسی آمریکا در روز 13 آبان ماه 1358، ابهت پوشالی آمریکا را در هم شکست. عباس قربانی روز یکشنبه با خبرنگاران با گرامیداشت 13 آبان افزود: جریان تسخیر لانه جاسوسی آمریکا برای همیشه انقلاب را بیمه و دست آمریکا را از صحنه گردانی مستقیم در داخل کشورمان خالی کرد. وی گفت: حرکت دانشجویان انقلابی در جریان 13 آبان ماه تا آنقدر مهم بود که امام خمینی( ره) از آن به عنوان انقلاب دوم یاد کردند. به گفته او این روز همچنین مصادف با سالروز تبعید حضرت امام خمینی ( ره) و شهادت دانش آموزان و دانش آموزان و دانشجویانی است که باید با اطلاع رسانی، جوانان ما در جریان این امور قرار گیرند. رییس دانشگاه گفت: با توجه به اهمیت روز 13 آبان ضرورت دارد کلیه قشرهای جامعه بویژه دانشجویان و دانش آموزان در آیین ویژه این روز شرکت گسترده داشته باشند. دکتر قربانی افزود: اساتید و دانشجویان این دانشگاه همگام با سایر قشرهای جامعه در این راهپیمایی حضوری چشمگیر خواهند داشت.