اطراف مزرعه آموزشی مهران بوسیله درختهای سه ردیفی احاطه خواهد شد.

دکتر علی فدوی :

اطراف مزرعه آموزشی مهران

بوسیله درختهای سه ردیفی احاطه خواهد شد.

بنا به گزارش روابط عمومی دانشکده کشاورزی، دکتر علی فدوی ریاست دانشکده در جلسه توسعه و آبادانی مزرعه آموزشی مهران با بیان مطلب فوق گفت: تا زمان ارتقاء مزرعه آموزشی مهران به  آموزشکده کشاورزی، با برنامه ریزی های توسعه ای، گام های بزرگی در جهت آبادانی و توسعه مهران برداشته خواهد شد. بدین منظور احیاء مزرعه مهران در سرلوحه برنامه عملیاتی سال 88 دانشکده قرار خواهد گرفت.

ریاست دانشکده کشاورزی افزود:  انجام کاشت درختان سه ردیفی در اطراف مزرعه مهران(با حدود چهار صد هکتار مساحت)، به عنوان یک اقدام بسیار بزرگ می تواندکمک بسیار زیادی در جهت تثبیت مالکیت دانشگاه، جلوگیری از ورود احشام و نیز حراست مزرعه بنماید.

وی گفت: با هماهنگی مدیر محترم گروه زراعت، جناب آقای دکتر مهرابی برنامه هایی در جهت افزایش سطح زیر کشت محصولات کشاورزی لحاظ شده است که با اجرای آنها، زمینه بسیار مناسبی برای انجام طرحهای تحقیقاتی و پژوهشی فراهم خواهد شد.

دکتر فدوی در پایان برخی از مصوبات این جلسه را به شرح زیر عنوان نمودند:

1 – آقایان مهندس همت احمدی مسئول بخش باغبانی و مهندس قدرت فلاحی مسئول بخشی زراعی ، بازدیدهای هفتگی از مزعه آموزشی مهران خواهند داشت.

2 – انجام تدریجی تناسب اراضی(توپوگرافی) مزرعه آموزشی مهران بعنوان برنامه عملیاتی سال 88 لحاظ خواهد شد.

3 – احیاء جدی­تر زمین های کشاورزی مزرعه مورد توجه قرار خواهد گرفت.

4 – بازسازی سیستم آبیاری بارانی مزرعه طبق نظر کارشناسی صورت خواهد گرفت.

5 – کاشت و بازسازی درختان خرما و نیز کشت یونجه به حدود پنج هکتار در مزرعه در سال 87 انجام خواهد شد.

6 – راه اندازی پرورش گوسفند در واحد دامداری مزرعه در سال 87 بصورت آزمایشی شروع خواهد شد.