تجمع حمایت از مردم مظلوم غزه

تجمع دانشگاهیان دانشگاه ایلام در حمایت از مردم مظلوم فلسطین و محکومیت جنایات رژیم صهیونیستی با حضور گسترده دانشجویان، اعضای هیات علمی و کارکنان سه شنبه 10/10/87 در محوطه داخل دانشگاه برگزار گردید.

در این مراسم حجه الاسلام هاشمی معاون نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه گفت: در گذشته که رژیم صهیونیستی حملات سنگین و جنایات بزرگی در بایکوت خبری در فلسطین مرتکب می شد نتوانست روح عزت و استقلال را از مردم مبارز فلسطین بگیرد.

وی افزود: اکنون شرایط جهانی تغییر کرده و رژیم صهیونیستی تضعیف شده و مردم فلسطین از هر زمان دیگری قویتر هستند لذا نابودی مقاومت برای اسرائیلیها امری غیر ممکن خواهد بود. در پایان حاضرین در حمایت از مردم مظلوم غزه شعارهایی سر دادند.