اخذ مجوز هشت رشته تحصیلی

شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری با ایجاد 8 رشته تحصیلی در دانشگاه ایلام موافقت بعمل آورد .

بنا به این گزارش رشته های فوق شامل سه رشته تحصیلی در مقطع کارشناسی ارشد و 5 رشته در مقطع کارشناسی می باشد .

این گزارش در مورد عنوان رشته های اخذ شده می افزاید : رشته های کارشناسی با عناوین مهندسی برق گرایش قدرت ، مهندسی کشاورزی گرایش صنایع غذایی ، فیزیک ، مهندسی منابع طبیعی گرایش جنگلداری و مهندسی کشاورزی گرایش علوم باغبانی و رشته های کارشناسی ارشد با عناوین ریاضی محض ، مدیریت بازرگانی و معماری گرایش انرژی می باشد .

لازم به ذکر است با احتساب رشته های جدید تعداد رشته های تحصیلی به 54 رشته افزایش می یابد .