برگزاری مراسم شب شعرومقتل خوانی حماسه سازان دشت خون

مراسم شب شعرومقتل خواني حماسه سازان دشت خون باحضور حجه الاسلام هاشمي معاون نهادنمايندگي مقام معظم رهبري ،دکتر نورالهي سرپرست امور فرهنگي دانشگاه ،حجه الاسلام رضايي نيا ،آقايان صفربيگي وبخشوده از شاعران استان وجمع زيادي از دانشجويان شب دوشنبه 29/9/89 در محل سالن آمفي تئاتر آيت اله حيدري برگزار گرديد .

در اين مراسم بعد از خيرمقدم حجه الاسلام هاشمي معاون نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري وسخنراني حجه الاسلام رضايي نيادر باره  عاشورا ومقتل خواني ،آقايان بخشوده وصفربيگي از شاعران استان به خواندن اشعاري در باره حماسه عاشورا پرداختند.شايان ذکر است در اين مراسم آقاي جفاييان وخانم حجتي از دانشجويان دانشگاه  نيزاشعاري در باره عاشورا قرائت کردند.