بیانیه دانشگاه به مناسبت روز ملی مبارزه با استکبار جهانی

بسمه تعالي

بيانيه دانشگاه  به مناسبت روز ملي مبارزه با استکبار جهاني

يوم الله 13 آبان، ياد­آورحوادث مهمي است که  در شکل­گيري انقلاب اسلامي و بيرون راندن مظهر استکبار، آمريکاي جهان­خوار از ايران اسلامي نقش اساسي داشته­اند­. تبعيد حضرت امام خميني(ره) در روز 13 آبان 1343 به ترکيه توسط مأموران رژيم شاه و به دستور آمريکا و به دليل اعتراض آن مجاهد في سبيل­الله به قانون کاپيتولاسيون صورت پذيرفت، به خاک و خون کشيده شدن دانش­آموزان در روز 13آبان 1357که در اعتراض به دخالت­هاي آمريکا در ايران اقدام به راه­پيمايي کرده بودند و تسخير لانه­ي جاسوسي آمريکا توسط دانشجويان پيرو خط امام (ره) در روز 13آبان 1358همه حوادثي بوده­ا­ند که در يک نقطه مشترک­اند و آن مخالفت با استکبار و نظام سلطه به سرکردگي آمريکا و دفاع از شرف، حيثيت و عزّت ايراني اسلامي است. سيزده آبان از جمله روزهاي پر فروغي است که در تاريخ ايران زمين، همواره بر جسته و پرتلأ­لؤ مي­باشد. سيزده آبان روزي است که فرزندان ايثارگر و بصير اين مرز بوم به جهانيان فهماندند که با توکل بر قدرت ايمان و حول محور رهبري دربرابر هر طاغوتي مي­توان ايستاد و آن را به خاک مذلت  افکند.  حماسه­ي ­سيزده آبان ثابت کرد که همه­ي قدرت­هاي شيطاني و طاغوتي، از درون، پوچ و پوشالي است. در سيزده آبان،  مردم عدالت­خواه و ايمان مدار ما، خويشتن را باور کردند و به چشم خود ديدند آن قدرتي که در ذهن عده­اي  کج­انديش و کوته فکر چون کوهي استوار است، «کاهي بيش نيست». در سيزدهم آبان وحدت کلمه معنا شد و قدرت رهبري ديني بار ديگر تجربه گشت و توان شگرف مديريت فقهي در ايجاد انقلاب و تداوم و تعميق آن به اثبات رسيد. سيزده آبان به مسلمانان آموخت که در معبد انسانيت، آزادانه و آگاهانه در برابر والايي­هاي ارجمند مکتب توحيد، به نماز بايستند، تنها در برابر الله به کرنش و سجود بنشينند و با دل سپردن به توصيه­هاي رهبري و حرکت کردن در مسيري که توسط مقام عظماي ولايت، حضرت آيت­اله العظمي خامنه­اي(زيده عزه) ترسيم مي­گردد، همه­ي قدرت­هاي پوشالي را طرد نموده و ثابت کنند که ديوارستم، شکستني است. مقاومت و ايستادگي در برابر نظام سلطه و تفکر استکباري، راهبردي است که به طور عام ملت شريف ايران و به طور خاص انديشمندان حوزوي و دانشگاهي و دانشجويان فهيم، اين افسران جوان در عرصه جنگ نرم، با الهام از آموزه­هاي حضرت امام (ره) و مقام معظم رهبري (مدّ ظلّه العالي) آموخته­اند و با بصيرتي ژرف بر آن پاي مي فشارند.

دانشگاه ايلام ضمن گراميداشت روز ملي مبارزه با استکبار جهاني، ازهمه­ي اساتيد محترم، کارکنان شريف و دانشجويان عزيز جهت حضور فعال و گسترده در آيين راه­­­­پيمايي يوم الله 13آبان و تجديد ميثاق با آرمان­هاي بلند امام (ره)و رهنمودهاي حکيمانه­ي مقام معظم رهبري دعوت مي­نمايد. حضور فعال و پرشور جامعه دانشگاهي بويژه دانشجويان آرمان­خواه در اين عرصه،  دندان طمع استکبار جهاني و ايادي داخلي و خارجي آنان را نسبت به اين مکان مقدس و اين طيف ارزشمند خواهد کشيد و نشان خواهد داد که شور و شوق دفاع از آرمان­هاي امام و نظام مقدس اسلامي، حول محور رهبري فرزانه­ي انقلاب، در نهان تک تک جوانان اين مرز و بوم همچنان پر خروش بيش از پيش وجود دارد و مبارزه با استکبار و تقابل با هجمه عليه تفکرات ديني و فرهنگي يک حرکت فراگير ملّي و نمايان است.

روابط عمومي دانشگاه