بیانیه شورای استانی کانون دانشگاهیان ایران اسلامی در حمایت از تغییرات و اصلاحات به وجود آمده در نظام آموزش عالی

بسمه تعالي

بيانيه شوراي استاني کانون دانشگاهيان ايران اسلامي در حمايت از تغييرات و اصلاحات به وجود آمده در نظام آموزش عالي

امروزه اهميت و نقش بي بديل آموزش عالي در امر تربيت نيروهاي متخصص و متعهد براي پاسخ گويي به مطالبات و نيازهاي علمي،پژوهشي و فناوري جامعه اسلامي، تدارک سرمايه اجتماعي و تأمين استقلال علمي که اساس استقلال سياسي است ، برکسي پوشيده نيست. در واقع مي توان گفت مهم ترين رسالت آموزش عالي ، پاسخ گويي به نيازهاي علمي و فني جامعه اسلامي است و اين مهم زماني به شکل مطلوب و آرماني دست يافتني است که «دانشگاه اسلامي» که از منويات مقام عظماي ولايت مي باشد به معناي اتم آن تحقق يابد. بنابراين رسالت مهم وزارت علوم، تحقيقات و فناوري حرکت در اين مسير ، با همراهي و هماهنگي تمامي زير مجموعه هايش مي باشد و آنچه که خوشبختانه از سخنان،برنامه ها و اهداف مقام عالي وزارت کاملاً مشهود است ، داشتن عزم و اراده جدي در تحقق اين هدف متعالي است. تغييرات و اصلاحاتي که در نظام آموزش عالي کشور به وجود آمده مي تواند بهترين شاهد و گواه بر اين ادعا باشد. مباحثي چون بومي سازي دانش هاي نوين، تربيت دانشجوي دين مدار،تحول علمي، فرهنگي و ديني دانشگاه ها در انجام بهينه مأموريت سازماني، تلاش در ساختار شکني و نقد نظريات غربي و اهميت دادن به علوم انساني ، بخوبي عزم و اراده جدّي وزير محترم علوم و همکاران محترمشان را در رصد کردن آرمان «دانشگاه اسلامي» نشان مي دهد. آرماني که نتيجه اش «تجميع تعهد و تخصص» ، «تحقق نهضت توليد علم در دانشگاه» و نيل به شعار «دانشگاه در خدمت تعالي و پيشرفت جامعه اسلامي» است. عزم راسخ در جذب اساتيد متعهد و متخصص ، ايجاد تغييرات مديريتي که حرکت و نشاط خاصي را در اين راستا به وجود آورده، حمايت مادي و معنوي از اساتيد و دانشگاه ها در جهت تکريم اين جايگاه، متمرکز ساختن آزمون دکتري و جذب متمرکز با نگاهي به اصل عدالت اجتماعي و استفاده از تمامي نيروهاي واجد شرايط در حوزه آموزش عالي و مواردي ديگر، همه و همه خبر از بصيرت، تعهد ديني و همت و عزم جدي وزير محترم علوم در رساندن نظام آموزش عالي به جايگاه واقعي و در خور آن مي دهد. حمايت قاطبه نمايندگان محترم مجلس شوراي اسلامي به عنوان ناظران ملت که خبر از نکته سنجي آنان مي دهد، سندي محکم بر استواري انديشه هاي آن مقام محترم در راستاي تحقق دانشگاه تمدن ساز اسلامي است.

بدينوسيله شوراي استاني دانشگاهيان ايران اسلامي ضمن تشکر و تقدير و حمايت جدي از تغييرات و اصلاحات بوجود آمده آمادگي خود را براي هرگونه کمک در تحقق اين آرمان و هدف متعالي اعلام مي دارد و اميدوار است که با تحقق «دانشگاه اسلامي» و تربيت نيروهاي مورد نياز متعهد و متخصص، جامعه اسلاميمان متأثر از اين واقعه ميمون و مبارک، تحولي عظيم و شگرف پيدا کرده و در تمامي جهات به استقلال کامل و خودکفايي برسد.

دبير شوراي استاني کانون دانشگاهيان ايران اسلامي (استان ايلام)

دکتر طاهر  علي محمدي