نشست ریاست دانشگاه با اعضای هیات علمی

نشست رياست دانشگاه با اعضاي هيات علمي شب دوشنبه 1/9/89 با حضور اعضاي هيات رئيسه،روساي دانشکده ها واعضاي هيات علمي در محل مجتمع رفاهي دانشگاه برگزار گرديد

.در ابتداي اين نشست دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه با ابراز خرسندي از حضور در جمع اعضاي هيات علمي به بيان برنامه هاي خود در دانشگاه پرداخت وگفت :براي حوزه هاي مختلف دانشگاه برنامه هاي متنوعي در نظر گرفته شده است  که اميد است با حمايت ومشاوره وتلاش اعضاي هيات علمي اين برنامه ها محقق شود.

رئيس دانشگاه  درادامه بر توجه جدي به دانشجويان تاکيد کرد وگفت :اساتيد بايد در دانشگاه حضور موثري داشته باشند وبه دانشجويان توجه وبا مشاوره ، دانشجويان رابراي پيشرفت علمي وحضور در اجتماع آماده نمايند.

در ادامه اعضاي هيات علمي به بيان نظرات خود پرداختند که اهم مسائل حول محور : مسائل رفاهي ،تجهيز آزمايشگاهها ،حل مشکل  مسکن ،ارتقاءعلمي و... مطرح گرديد .