برگزاری مراسم تجلیل از دانشجویان برتر دانشکده ادبیات وعلوم انسانی

مراسم تجليل از دانشجويان برتر دانشکده ادبيات وعلوم انساني صبح روز يک شنبه 14/9/89 باحضور دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه ،حجه الاسلام صفرلکي مسوول نهادنمايندگي مقام معظم رهبري ،دکتر نصراله نژاد معاون آموزشي وتحصيلات تکميلي ،دکتر پوراشرف معاون پژوهشي وفناوري ،حجه الاسلام اکبرنژادرئيس دانشکده ادبيات وعلوم انساني ،دکتر لويي منفرد مدير دفتر استعدادهاي درخشان ،مديران گروه وجمعي از دانشجويان در محل سالن اجتماعات دانشکده ادبيات وعلوم انساني برگزار گرديد .

در ابتداي اين جلسه دکتر اکبرنژادرئيس دانشکده ادبيات وعلوم انساني باتسليت فرارسيدن ايام عاشوراو تبريک فرارسيدن روز دانشجو گفت :اين مراسم با تصويب شوراي فرهنگي دانشگاه برگزاري مي گرددواز دانشجويان برتر گروههاي آموزشي تجليل مي شود که اميد است گامي مثبت درجهت تشويق دانشجويان باشد.

وي افزود :دانشکده در چند سال اخير از رشد مطلوبي برخوردار بوده است که نمونه آن قبولي 100نفر از دانشجويان اين دانشکده در مقطع کارشناسي ارشد در دانشگاههاي دولتي مي باشد که نسبت به دوسال قبل اين آماردو برابرشده است .

در ادامه حجه الاسلام صفرلکي مسوول نهادنمايندگي مقام معظم رهبري لازمه پيشرفت دانشکده ودانشگاه را تقويت گروههاي آموزشي دانست وخواستار برنامه ريزي مسوولان دراين زمينه شد.

حجه الاسلام صفرلکي درادامه توجه به رشته هاي علوم انساني را لازم وبراصلاح علوم انساني توسط عالمان اين علوم تاکيد کرد .

در ادامه ازداشجويان برتر گروهها تجليل بعمل آمد.