محکومیت ترور استاد گرانقدر شهید دکتر مجید شهریاری توسط دانشگاهیان ایلام

محکوميت ترور استاد گرانقدر شهيد دکتر مجيد شهرياري توسط دانشگاهيان ايلام

سي ودومين سال از پيروزي انقلاب شکوهمند ايران اسلامي مي گذرد ، انقلابي که تحولاتي بزرگ رادر اين کشور پايه ريزي نمود ووحشت جبهه استکبار را سبب گشت وازاين روي انواع تهاجمات  وسنگ انداز يها عليه اين کشور واين ملت رادر پي داشت ،اما در چند سال اخير روند شتابان توسعه علمي کشور که­با درايت،حمايت وسفارشهاي انديشمندانه ­رهبرفرزانه انقلاب شکل گرفت ، نتايج بزرگي رادر پي داشت از جمله در بومي کردن فناوريهاي مدرن ،پيشرفت محيرالعقول در انرژي هسته­اي ،نانوو...که باعث حيرت ،دشمني وبغض­استکباروصهيونيست جنايتکارشده­است.

درهمين راستاروز دوشنبه براي تاثيرگذاتري برروند مذاکرات اجلاس آتي1+5وتحت تاثيرقراردادن جمهوري اسلامي ايران­دستهاي کثيف وحيله­گر وسفاک عاملان استکبار وصهيونيست جهاني دريک عمل تروريستي  باعث شهادت  ومصدوميت دو تن از مفاخر علمي کشورگرديدند.

اين عمل جنايتکارانه علاوه براهداف سياسي ،نشانگرمخالفت جدي سردمداران استکباري ودر رأس آنان آمريکا ورژيم نامشروع صهيونيستي با پيشرفت علمي ساير کشورهابويژه ايران اسلامي وانقلابي است .

با اين اقدام کارنامه کثيف دشمنان انقلاب اسلامي بيش ازپيش سياه تر گرديد وبه حول وقوه الهي براي آنان نتيجه عکس خواهد دادوجوانان برومند اين مرز وبوم جاي خالي اين شهيد والامقام­رادر عرصه جهادعلمي وتوليد دانش پرخواهندکرد.

مسئولان ،اعضاي هيات علمي ،کارکنان ودانشجويان اين دانشگاه ،ضمن انزجار ازاين عمل ضد بشري ،مصيبت وارده رابه ساحت مقدس حضرت بقيه الله الاعظم ،مقام معظم رهبري(زيدعزه) ،ملت شريف ايران بخصوص مجموعه دانشگاهي وعلمي­کشور تسليت وتعزيت عرض نموده ،علو درجات آن شهيد بزرگوارراراازدرگاه ايزد منان خواستاريم .