گزارشی از روند فعالیتهای صندوق قرض الحسنه حضرت ولیعصر(عج)

صندوق قرض الحسنه حضرت وليعصر(عج) در اوايل سال تحصيلي 86-85 با ابتكار و پيگيري دكتر قرباني رئيس دانشگاه  و با مشاركت تعدادي از اعضاي هيات علمي و كاركنان تاسيس كه به پرداخت كمك مالي به دانشجويان نيازمند مي پردازد كه با دستور رياست دانشگاه آقاي فرج اله اكبري امور حسابداري صندوق را عهده دار گرديد.

آقاي اكبري حسابدار صندوق در مورد روند اجرايي كارهاي صندوق گفت: دانشجوياني كه نيازمند كمك مالي هستند پس از تنظيم درخواست و دستور رئيس دانشگاه به صندوق حضرت وليعصر (عج) معرفي مي شوند و پس از بررسي لازم بر اساس نياز اولويت بندي شده و كمكهايي بصورت بلاعوض و وام دانشجويي به اين دانشجويان پرداخت مي گردد.

آقاي اكبري در مورد نحوه بازپرداخت وامها گفت: بر اساس اعتبار پرداخت شده وامها در اقساط 6 و 10 ماهه از افراد اخذ مي شود.

وي افزود: قسمت عمده اعتبار صندوق از كمك هاي مالي اعضاي هيات علمي و كاركنان دانشگاه تامين مي شود.

وي تاكيد كرد: تاكنون قسمت اعظم درخواستهاي دانشجويي با تاكيد و پيگيري رياست محترم دانشگاه از كمك مالي صندوق برخوردار گرديده اند.

آقاي اكبري حســــــابدار صندوق در مورد ميزان درآمد و وامـــهاي پرداختــــــي در سال 86 گفت: درآمد صندوق در سال 86

مبلغ 000/006/45 ريال و درآمد متفرقه 000/200/7 ريال بوده كه مبلغ 500/287/67 ريال بصورت وام بلاعوض و مبلغ 000/600/22 ريال بصورت وام پرداختي در اختيار افراد نيازمند قرار گرفته است.