همایش نکوداشت حضرت امام خمینی(ره)

همايش نكوداشت حضرت امام خميني(ره) با حضور دكتر قرباني رئيس دانشگاه، حجة الاسلام هاشمي معاون نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري، معاونين، روساي دانشكده ها،‌اعضاي هيات علمي و جمع زيادي از كاركنان راس ساعت 11 صبح  روز يكشنبه 12/3/87 در محل سالن آمفي تئاتر دانشكده ادبيات و علوم انساني برگزار گرديد.

در اين مراسم دكتر قرباني و حجة الاسلام هاشمي به بيان ويژگيها و علل موفقيت حضرت امام (ره) پرداختند.

دكتر قرباني با تاكيد بر اينكه امام(ره) شخصيتي مي باشد كه در ابعاد مختلف مي توان به بحث و بررسي آن پرداخت گفت: امام بدون واسطه با متن ملت و ملتهاي مستضعف حرف مي زند و به همين علت ملتها پذيراي حرفها و نظرات حضرت امام (ره) هستند و امام در اين راهبرد موفق است.

وي افزود: امام (ره) در سطح بين المللي با دو قدرت مسلط شرق و غرب شعار نه شرقي و نه غربي را انتخاب و در عمل پياده نمود كه باعث حيرت محافل سياسي و دلگرمي ملتهاي مستضعف شد.

همچنين در اين مراسم حجة الاسلام هاشمي معاون نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري به بيان شخصيت امام و انطباق بر آيات قرآني پرداخت.