خانم دکترتهرانی:کارآفرینی موتور توسعه اقتصادی کشور می باشد

جلسه سخنراني خانم دكتر فاطمه تهراني مسوول صندوق زنان بانك كشاورزي وعضو شوراي كاروزارت كشور رأس ساعت 11 صبح با حضور جمعي از دانشجويان در محل سالن آمفي تئاتر دانشكده ادبيات وعلوم انساني برگزارگرديد.

خانم تهراني در ابتداي جلسه به تعريف كارآفرين و وي‍ژگيهاي آن پرداخت وگفت:كارآفريني پلي بين صنعت ودانشگاه مي باشدوريسك پذيري وخلاقيت دوويژگي اساسي كارآفريني خوب است كه در دنياي امروز سرمايه اهميت خودرا از دست داده واولويت با بحث اطلاعات مي باشد.

مسوول صندوق زنان بانك كشاورزي در ادامه گفت:ايلام حدود 11درصد منابع نفت وگاز را دارا مي باشدوبدين لحاظ مي توان از موقعيت مناسبي در زمينه توسعه قرارگيرد وبا توجه به سابقه تاريخي موضوع اكوتوريسم مي تواند به نقش اساسي در روند اشتغالزايي در استان داشته باشد.

خانم تهراني در ادامه به توضيح اعتبارات وتسهيلات بانك كشاورزي براي زنان پرداخت.