برگزاری اولین جلسه تقدیر از اساتید بسیجی نمونه

اولين همايش نكوداشت مقام اساتيد بسيجي با حضور حجه السلام لطفي نماينده محترم ولي فقيه در استان وامام جمعه ايلام،سرهنگ طهماسبي جانشين سپاه منطقه ايلام،روساي دانشگاههاي ايلام،آزاداسلامي واحد ايلام وپيام نور مركز ايلام رأس ساعت 10 صبح روز شنبه مورخ 4/9/86 در محل سالن آمفي تئاتر دانشكده ادبيات وعلوم انساني برگزار گرديد.

در ابتداي جلسه دكتر قرباني رئيس دانشگاه ايلام ضمن خير مقدم به حاضرين وتبريك هفته بسيج گفت :در مورد بسيج وبسيجي دو نكته حائز اهميت است.

اول:هدف بسيج هدفي بلند مي باشد.

دوم:در مقام عمل بسيجي عملگر است چون با تمام قوا وارد عرصه مي شود وچنين نيروي شكست ناپذير مي باشد.

در ادامه حجه السلام لطفي نماينده ولي فقيه در استان وامام جمعه ايلام ضمن تبريك وتهنيت به مناسبت فرارسيده هفته بسيج اظهار داشت:

بسيجي يعني اينكه انسان در تمامي عرصه هاي مختلف زندگي احساس مسئوليت وتعهد كند و بداند در هر مقطعي از مقاطع زندگي تكليفي بر عهده دارد وبايد به اين تكليف عمل كند ودر راه اداي تكليف دريغ نورزد وتمام انبياء موظف بوده اند به تكليفي كه بر عهده داشته اند عمل كنند وحضرت امام (ره)از روزي كه قدم به عرصه انقلاب گذاشت وبي نظير ترين انقلاب معاصر را بوجود آورد هميشه مي گفت :ما تكليف داريم وبايد براي انجام تكاليف اقدام كنيم.ودر حادثه كربلا وقتي بعضي كسان امام حسين (ع) را از رفتن منع كردند امام (ع) گفت:ما تكلبف داريم در برابر ظالمان بايستيم وبه همين منظور راه آنها جاودانه است.امام جمعه ايلام تاكيد كرد :بسيج فرهنگ ودانشگاهي است كه براي انسان در همه ابعاد زندگي برنامه دارد.

امام در شرايط سخت ودشوار دستور تاسيس بسيج را صادر نمود ودر پيام خود گفت:بسيج محصور در مسائل نظامي نيست بلكه يك فرهنگ است كه بايد هميشه بماند.

تفكر بسيجي است كه تعهد مي آورد و وظيفه شناسي وامروز كشور ما در اوج عزت وقدرت در جهان قرار گرفته است..

حجه السلام لطفي افزود: تفكر بسيجي جهانشمول است واز همه مرزهاي ايران اسلامي فراتر رفته است.دانش هسته اي نتيجه تفكر دانشجويان بسيجي ماست وامروز ايران هسته اي مورد قبول قرار گرفته كه با انديشه هاي ناب متكي بر ايمان وانديشه هاي ديني بوجود آمده است.

در پايان مراسم از 20 تن از اساتيد بسيجي نمونه دانشگاهها ومراكز آموزش عالي استان تقدير بعمل آمد.