اخذ مجوز رشته مهندسی فناوری اطلاعات (IT) در مقطع کارشناسی

مجوز پذیرش دانشجو در رشته مهندسی فناوری اطلاعات (IT) در مقطع کارشناسی در دانشگاه ایلام  اخذ گردید .

دکتر عبدالعلی شجاعیان معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه ضمن اعلام مطلب فوق گفت : با بازنگری رشته های موجود در دانشگاه ، پیگیری تأسیس رشته های مورد نیاز واقعی  در راستای توسعه استان ایلام در اولویت قرار گرفت و پس از مکاتبات انجام شده و پیگیریهای ریاست محترم دانشگاه ، شورای گسترش آموزش عالی وزارت علوم ، تحقیقات و فناوری با پذیرش دانشجو در رشته مهندسی فناوری اطلاعات (IT) در مقطع کارشناسی موافقت بعمل آورد .

وی افزود : در طول یکسال گذشته مجوز 3 رشته تحصیلی اخذ گردید که با احتساب رشته مهندسی فناوری اطلاعات اخذ مجوز 4 رشته تحصیلی ، حرکتی رو به جلو برای دانشگاه در حال توسعه ایلام می باشد . دانشگاه ایلام دارای 41 رشته تحصیلی در مقاطع کاردانی ، کارشناسی و کارشناسی ارشد می باشد .