برگزاری اولین نشست هم اندیشی توسعه کارآفرینی در بخش علوم دامی و آبزیان

اولين نشست هم انديشي توسعه كارآفريني در بخش علوم دامي وآبزيان رأس ساعت 2 بعد ظهر روز چهارشنبه مورخ 24/11/86 با حضور دكتر قرباني رئيس دانشگاه ،دكتر پيراني معاون امور دام جهاد كشاورزي استان ايلام ،كريمي مدير عامل بانك ملي ايلام و توليدكنندگان نمونه دام وآبزيان در استان در محل سالن جلسات حوزه رياست برگزار گرديد.

در ابتداي جلسه دكتر قرباني رئيس دانشگاه گفت:بمنظور ايفاي نقش مؤثرتر دانشگاه ايلام در توسعه استان مركز كارآفريني وارتباط با جامعه راه اندازي گرديده است.

در ادامه دكتر مرادنژادي مدير مركز كارآفريني دانشگاه گفت:

در جلسه امروز مي خواهيم دو سؤال مطرح نمائيم:

1-       دانشگاه ايلام چه خدمات آموزشي وپژوهشي را مي تواند براي امور دامي استان ارائه دهد؟

2-       آيا اعتبارات به افراد توانا ومتخصص ارائه شده يا نه؟

در ادامه توليد كنندگان نمونه در بخش دام به بيان نظرات خود پرداختند كه اهم مسائل حول محور كمبود اعتبار،مشكل بازپرداخت وامهاي بانكي، هزينه بالاي تغذيه دام ودارو وكمبود دامپزشك در سطح استان مطرح گرديد.