اجرای 4 مرحله طرح ISO 9001=2000 در دانشگاه ایلام

4 مرحله طرح ISO در دانشگاه ايلام اجرا گرديد .

مهندس محمد تاب نماينده رئيس دانشگاه در اجراي طرح ISO 9001=2000  با اعلام مطلب فوق گفت : دانشگاه ايلام بعنوان سومين دانشگاه كشور اقدام به اجراي طرح ISO نموده است و تا الآن چهار مرحله از اين طرح اجرا و زمينه اجراي دو طرح ديگرنيز مهياست .

مهندس تاب افزود : در ارتباط با اين طرح دوره هاي آموزشي متعدد براي مديران و كاركنان دانشگاه برگزار گرديده و همچنين كليه اسناد و مدارك دانشگاه كد گذاري شده و در جهت اصلاح فرايندهاي دانشگاه و استخراج آنها مطالعاتي صورت گرفته كه بر اساس برنامه ISO خط مشي كيفيت دانشگاه تدوين و به تصويب شوراي دانشگاه و تأييد رياست محترم دانشگاه رسيده و هم اكنون مراحل توزيع و نصب آن در دانشگاه در حال اقدام بوده كه اين خط مشي مي تواند مبناي سياستهاي كلي دانشگاه مطابق با چشم اندازهاي آموزش عالي كشور باشد . مهندس تاب در مورد محتواي خط مشي كيفيت دانشگاه گفت : تدارك بسترهاي لازم جهت ايجاد دانشگاه كارآفرين ، افزايش سرمايه گذاري اخلاقي در فعاليتها و خدمات دانشگاه ، ترويج فرهنگ توليد علم و  پژوهش هاي كاربردي و اثربخش مبتني بر استعدادهاي منطقه اي ، افزايش سهم پژوهش ها و تشويق اساتيد و دانشجويان ، ارتقاء امكانات پژوهشي ، آموزشي و رفاهي اعضاء هيأت علمي ، ارتقاء امكانات رفاهي ، معيشتي و شغلي كاركنان و ارتقاء كميت و كيفيت خدمات آموزشي ، دانشجويي و رفاهي دانشجويان از جمله اهداف كيفي در راستاي دستيابي به سيستم مديريت كيفيت ISO 9001=2000   مي باشد .