تجلیل از ایثارگران دانشگاه ایلام با حضورمعاونین محترم مقام عالی وزارت علوم

مراسم تجليل از مقام ايثارگران دانشگاه با حضور دكتر رحيمي رئيس مركز پژوهشهاي علمي صنعتي ايران ورئيس كميسيون دائمي هيات امناء دكتر شاه محمدي مشاور وزير علوم در امر ايثارگران ودكتر قرباني رئيس دانشگاه در محل سالن آمفي تئاتر دانشكده ادبيات وعلوم انساني برگزار گرديد.

در ابتداي مراسم دكتر قرباني ضمن خير مقدم به ميهمانان حاضر گفت:خدا را شاكرم كه بزرگواراني را با اين مراتب اخلاصي،تعهد وجديت به عنوان كارگزاران نظام وهمكاران ما قرارداده است تا بتوانيم با دلگرمي بيشتر و درس گرفتن از عزيزان به وظايف خود عمل كنيم.

در ادامه دكتر رحيمي رئيس مركز پژوهشهاي علمي وصنعتي ايران گفت:علرغم سالهاي طولاني كه خود در خدمت همكاران عزيز دانشگاه ايلام حضور داشتم وهنوز هم اين افتخار را داريم كه در بين شما اما در سنگري ديگر خدمت كنم اما اين اولين نشستي است كه با ايثارگران عزيز دانشگاه ايلام دارم وشايد ما نتوانيم كار بزرگي براي شما انجام دهيم ولي همين رو در رو قرارگرفتن ،صحبت كردن وبيان نظرات مغتنم است بيشتر براي خود ما كه دائم در كارهاي اجرايي غوطه وريم والان فرصتي پيش آمده تا با ايثارگران انقلاب اسلامي نشستي داشته باشيم لذا بر ما اين نشست محاسن ديگري هم دارد كه ما را بيشتر متوجه جان فشانيهاي شما عزيزان  بنماياند واين نظام شكل بگيرد وبتواند به تدريج پايدار بماند.

دكتر رحيمي اضافه كرد:ما نيروهاي وسيعي را بسيج كرديم بخصوص وقتي كه جنگ سالها به طول انجاميد ويك قشري پديدآمده كه از جان خودشان گذشتند.روانه جبهه ها شدند،جنگيدند وبرگشتند پس بايد براي اينها چاره ايي انديشيده شود كه هر كدام از اين نظام ها وجوامع پاسخي پيدا كردند،راهكارهايي انديشيدند ومسيرهايي مشخص كردند لذا در جامعه ما پيروي از فرموده پر مغز وپر محتواي پيامبر(ص)كه مي فرمايد:وقتي رزمندگان اسلام از جنگ برگشتند تازه جهاد اصغر به پايان رسيده حال بعداز اين بايد به جهاد اكبربپردازيد.دكتر رحيمي عنوان كرد:من در تجربه اجرايي خود كه نسبتاً طولاني هم هست بخش هايي از اين فرموده را با تمام وجود حس كردم يعني اگر ما به اين منوال مي رفتيم كه تعداد زيادي از زمندگان رفتند جامعه به معناي واقعي متحول مي شد وشماها مي دانيد بخش عظيمي ازتحولات تكامل بخش نظام جمهوري اسلامي مرهون رزمندگان است كه از جنگ برگشتند وبه جهاد اكبر پرداختند.

در ادامه مراسم ايثارگران با بيان سولات خود در زمينه هاي ادامه تحصيل ومشكلات اين قشر با مهمانان حاضر پرداختند وجلسه بصورت پرسش وپاسخ ادامه داشت ودر پايان از كاركنان رزمنده وجانباز دانشگاه با اهداي هدايايي تجليل بعمل آمد.