کشف اسرار جدید از آب زمزم

ژاپني ها با استفاده از فناوري نانو دريافته اند آب زمزم در مكه مكرمه آب معمولي نيست و خواص آن در هيچ يك از آب هاي جهان پيدا نمي شود. تحقيقات يك دانشمند ژاپني نشان مي دهد هزار قطره آب معمولي با اضافه شدن يك قطره از آب زمزم خواص زمزم را پيدا مي كند. دكتر ماساروا يموتو از محققان ژاپني افزوده است در تحقيقات و مطالعات علمي خود بر آب زمزم با استفاده از فناوري نانو نتوانسته است هيچ يك از خواص آب زمزم را تغيير دهد. ايشان اظهار داشت آب زمزم منحصر به فرد و از آب هاي ديگر متمايز است و ساختار بلوري آب زمزم با همه آب هاي جهان متفاوت است و همچنين بيان كرد همه مطالعات و تحقيقات در آزمايشگاه ها نتوانسته هيچ يك از خواص اين آب را تغيير دهد و علت اين امر تاكنون قابل تشخيص نيست.

در پايان گفتني است دكتر ايموتو بنيانگذار نظريه تبلور ذرات آب است.