اخذ مجوز دو رشته تحصیلی در مقاطع کارشناسی ارشد در دانشگاه ایلام

مجوز دو رشته تحصيلي كارشناسي ارشد شيمي معدني روزانه و مهندسي كشاورزي مكانيك ماشينهاي كشاورزي در دانشگاه ايلام اخذ گرديد.

دكتر عباس قرباني رئيس دانشگاه با بيان مطلب فوق گفت: توسعه رشته هاي تحصيلات تكميلي از اولويتهاي برنامه اي دانشگاه ايلام مي باشد و در همين راستا و با توجه به نياز واقعي استان به نيروي انساني ماهر در زمينه كشاورزي و صنعتي شوراي گسترش آموزش عالي وزارت علوم، تحقيقات و فناوري با اخذ مجوز دو رشته كارشناسي ارشد شيمي معدني روزانه و مهندسي كشاورزي مكانيك ماشينهاي كشاورزي موافقت به عمل آورد.

دكتر قرباني تاكيد كرد: تقاضاي اخذ مجوز رشته هاي جديد بنا به نياز استان در زمينه هاي كشاورزي و صنعتي بازار كار تدوين مي گردد و اخذ مجوز دو رشته مذكور در همين راستا مي باشد

وي افزود: از ابتداي سال 86 با احتساب اين دو رشته مجموعاً مجوز 6 رشته تحصيلي اخذ گرديده است كه آماري رو به رشد در اين زمينه مي باشد و افق روشني را در زمينه آموزشي براي دانشگاه ايلام ترسيم مي گردد. دانشگاه ايلام داراي 45 رشته تحصيلي در مقاطع كارداني،كارشناسي و كارشناسي ارشد مي باشد.