استاندار ایلام: دانشگاه باید پرچمدار دشمن شناسی در جامعه باشد

استاندار ايلام گفت: دانشگاه بايد پرچمدار و سرآمد دشمن شناسي در جامعه باشد.

به گزارش خبرنگارروابط عمومي آقاي مهندس اعلايي استاندار ايلام صبح روز دوشنبه در مراسم جشن آغاز سال تحصيلي دانشگاه  افزود: دانشگاهيان و افراد نخبه در آگاهي بخشي و ايجاد روحيه دشمن شناسي در جامعه نقش تعيين كننده اي دارند.

وي اظهار داشت:علم و دانش بشر بايد در خدمت ارتقاء روحيه معنوي و توجه به خداوند متعال باشد و دانشي كه در اين جهت حركت نكند باعث تباهي و گمراهي انسانها خواهد شد.

استاندار ايلام با بيان اهميت  نقش عالمان و دانشگاهيان  در توسعه علمي و اقتصادي جامعه افزود: اربردي كردن و عملياتي كردن تحقيقات پژوهشي و علمي در دانشگاهها بايد مورد توجه اساسي قرار گيرد.

مهندس اعلايي از مسوولين دانشگاههاي استان و بويژه دانشگاه ايلام خواست زمينه برگزاري نشست هاي علمي و پژوهشي با اساتيد و دانشجويان جهت بهره مندي از نظرات كارشناسي اين افراد را فراهم كنند.