پیام ریاست محترم دانشگاه به مناسبت آغاز سال تحصیلی جدید

بسمه تعالي

پيام رياست محترم دانشگاه به مناسبت آغاز سال تحصيلي جديد

آغاز سال تحصيلي سرآغاز تحرک و نشاطي ديگر است، تحرکي در عرصه اندوختن، پردازش و توليد علم. اين حرکت سمت و سويش کمال انساني و به تعبيري ديگر قرب الهي است. يک جوششي که پيروزي، سربلندي، استقلال و افتخار ملت بزرگ ما را منتج خواهد شد و دانشگاه طلايه دار اين حرکت علمي و به تعبير مقام معظم رهبري جهاد علمي است. همچنان که معظم له فرمودند؛ جهاد علمي چيزي فراتر و بالاتر از تلاش علمي مي باشد، بنابراين نياز به عزم و همتي جدي، برنامه ريزي، هدفگذاري و تعيين راهکارهاي عملي است. گامهاي استوار و عزمهاي راسخ طلايه داران و علمداران عرصه علم و معرفت در سال «همت مضاعف، کارمضاعف» مي تواند نويد بخش پيشرفت هاي شگرف علمي و در نتيجه حل مشکلات مختلف فرهنگي، اجتماعي و اقتصادي کشور باشد. از اين روي آغاز سال تحصيلي و بازگشايي دانشگاه، مهد دانش، معرفت، دانايي و خودباوري را به اساتيد گرانقدر و دانشجويان عزيز تبريک گفته و از خداوند منان توفيق کسب علم و تهذيب نفس را براي همگان خواستارم.

دکتر طاهر علي محمدي

سرپرست دانشگاه