برگزاری مراسم جشن آغازسال تحصیلی باحضور استاندار ایلام

مراسم جشن آغاز سال تحصيلي90-89 با حضور آقاي مهندس اعلايي استاندار ايلام ،روساي دانشگاههاي استان ،دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه ،حجه الا سلام هاشمي معاون نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري ،معاونين ،روساي دانشکده ها،اعضاي هيات علمي وجمع زيادي از دانشجويان صبح روز دوشنبه 5/7/89 در محل سالن آيت اله حيدري برگزار گرديد .

در اين مراسم ابتدا دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه باتبريک آغاز سال تحصيلي وگراميداشت هفته دفاع مقدس گفت :مطالبه مقام معظم رهبري از دانشگاهيان جهاد علمي است که مي تواند باعث اقتدار وتوسعه جامعه اسلامي وسپهر دفاعي در برابر هجمه سهمگين فرهنگي غرب در جبهه جنگ نرم شود.

رئيس دانشگاه در ادامه به دانشجويان توصيه نمود تحت تاثير گروهها وباندهاي سياسي خارج از دانشگاه قرار نگيرند وبا توجه به اصل نظام در مسير تعالي وسعادت جامه گام بردارند .

وي افزود :از دانشجويان مي خواهم در زندگي دانشگاهي خود برنامه داشته باشند ودر کنار توجه به علم ودانش به معنويات هم نگاه ويژه اي داشته باشند .

در ادامه حجه الاسلام هاشمي معاون نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري به بيان روايات وآيات اسلامي درزمينه کسب علم ودانش پرداخت ودر پايان آقاي مهندس اعلايي  استاندار ايلام در مورد وضعيت دانشگاهها ورسالت دانشگاهيان مطالبي ارائه نمودند .