انتصاب سرپرست دانشکده علوم پایه

آقاي دکتر رضا تبارکي عضوهيات علمي گروه شيمي به سمت سرپرست دانشکده علوم پايه منصوب گرديد .

طي مراسمي با حضور دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه ،دکتر نصراله نژاد معاون آموزشي دانشگاه ،دکتر گودرزي معاون پشتيباني ومنابع انساني دانشگاه ،اعضاي هيات علمي وکارکنان دانشکده علوم پايه صبح روز يک شنبه 4/7/89 از زحمات خانم دکتر سليمان نژاد تقدير وتجليل بعمل آمد و آقاي دکتر رضا تبارکي عضوهيات علمي گروه شيمي بعنوان  سرپرست دانشکده علوم پايه معرفي گرديد.

در اين مراسم دکتر علي محمدي رئيس دانشگاه ضمن تبريک ايام آغاز سال تحصيلي وگراميداشت هفته دفاع مقدس گفت :اعتماد به نفسي که امروز در کشور حاکم است زمينه جهش علمي وموفقيت هاي بزرگ  رادرکشور فراهم نموده است که اين امر نتيجه حماسه ها ورشادتهاي رزمندگان اسلام در دوران دفاع مقدس مي باشد که با ايستادگي خود باعث حفظ تماميت ارضي ونا کامي دشمنان انقلاب اسلامي در رسيدن به اهداف خود شدند .

دکتر علي محمدي در ادامه با تقدير از زحمات  خانم دکترسليمان نژاددر اداره مطلوب دانشکده علوم پايه  به بيان انتظار خود از روساي دانشکده هاپرداخت وگفت :  از روساي دانشکده ها انتظار مي رود به چهار موضوع مهم توجه داشته باشند :تعامل مثبت با اساتيد ،توجه ويژه به دانشجويان ،نظارت برتشکيل کلاسها وتوجه به مباحث فرهنگي در دانشکده ودانشگاه ودر پايان پيشنهادکرد در هر دانشکده يک شوراي فرهنگي با حضور رئيس دانشکده ونمايندگان گروهاي آموزشي تشکيل شود ومسائل فرهنگي دانشکده را پي گيري نمايد .