برگزاری مراسم بزرگداشت شهید مطهری

مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه گفت: استمرار تفاهم و نزديكي حوزه و دانشگاه مديون تفكر استاد مطهري است.
همزمان با فراسيدن 12ارديبهشت سالروز شهادت استادمطهري وبزرگداشت روزمعلم مراسم درس سحرويژه بزرگداشت مقام علمي استادمطهري توسط بسيج دانشجويي دانشگاه باحضور دکتر صفرلکي مسوول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري دردانشگاه و جمع زيادي از دانشجويان واساتيد روزيک شنبه درمحل سالن اجتماعات دانشکده ادبيات وعلوم انساني برگزارگرديد.
به گزارش خبرنگارروابط عمومي، حجت‌الاسلام  دکتر صفرلكي در اين مراسم اظهار داشت: استاد شهيد مطهري توانست با تلاش علمي و ديني خود تفاهم و نزديكي بين دو قشر روحاني و دانشگاهي رابه وجود آورد.
دکتر صفرلكي ادامه داد: استاد مطهري در عمر پر بركتش آثار بسيار ارزنده‌اي از خود بر جاي گذاشت كه بايد بيشتر مورد بررسي و مطالعه دانشجويان قرار گيرد.
وي اضافه كرد: شهيد مطهري بهترين الگوي اين قشر از جامعه اسلامي است و بايد مباني فكري اين فيلسوف قرن براي نسل جوان امروزي تببين شود.
دکترصفرلكي تصريح كرد: دانشجويان و استايد دانشگاه و در مجموع فرهنگيان رسالت خطير و حساسي براي هدايت نسل جوان جامعه بر عهده داشته و تاكنون در اين راه صعب و دشوار با موفقيت تلاش كرده‌اند.
مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه گفت: الهام‌گيري از معارف ناب اسلامي براي تعليم و تربيت نسل جوان به عنوان ارزشمندترين سرمايه‌هاي كشور محسوب مي‌شود
و نوجوانان و جوانان در هر كشوري مايه سربلندي، افتخار و عزت آن كشور هستند و بايد براي استفاده بهينه از اين سرمايه برنامه‌ريزي دقيق صورت بگيرد.
وي اضافه كرد: نسل امروزي نسل آينده‌ساز مملكت بوده و بايد براي تعليم و تربيت آنان برنامه‌هاي ‌منسجمي تدوين و اجرا شود