دکتر قربانی : اساسا بحث فرهنگ به مبانی اندیشگی یک جامعه برمی گردد

دکتر قرباني در جلسه شوراي فرهنگ عمومي استان که در دانشگاه برگزار گرديد گفت :اساسا بحث فرهنگ به مباني انديشگي يک جامعه برمي گردد وفرهنگ روح يک جامعه است واگر کار فرهنگي وبنيادي بصورت صحيح صورت گيرد  بسياري از معضلات جامعه برطرف مي شود .

دکتر قرباني باشاره به تبليغات گسترده غرب مبني برجدايي دين از سياست گفت : اومانيسم در غرب مبناي جهان بيني آنها مي باشد وسکولاريسم وليبراليسم ريشه درر اين جهان بيني دارد که براين مبنا سالهاست تبليغ گسترده دارند که حضور دين در اجتماع باعث ارتجاع وقهقراي جامعه مي شود اما وقوع انقلاب اسلامي که رنسانس مسلمانان در دوران معاصر است وتحولات منتج از آن غرب را باچالش مواجه کرده است  چرا که مجموعه پيشرفتهاي نظامي واقتصادي وعلمي و....  که در مدت زمان کمي صورت گرفته است بارهبري مدبرانه وعامانه ديني درحاکميت ديني  صورت گرفته است .