گزارش برگزاری کارگاه آموزشی ویژه دانشگاهها و موسسات آموزش عالی استان

کارگاه آموزشي ويژه دانشگاهها و موسسات آموزش عالي استان با همت هيأت نظارت و ازريابي آموزش عالي استان با هدف آشنايي بيشتر ، همکاري و تعامل بيشتر آنها با اين هيأت و دانشگاهها و موسسات آموزش عالي استان با هيأت نظارت و ارزيابي وزارت علوم،تحقيقات و فناوري در تاريخ 17/3/89 در سالن فرزانگان دانشگاه ايلام برگزار گرديد. ابتدا جناب آقاي دکترعباس قرباني رئيس هيأت نظارت و ازريابي آموزش عالي استان ضمن عرض خيرمقدم مطالبي در خصوص اهميت  نظارت و ازريابي ايراد نمودند. بعد از آن آقاي دکتر محمدحسين رحماني دوست دبير هيأت نظارت و ازريابي آموزش عالي استان گزارشي از عملکرد و روند نظارت و ازريابي استان ارائه نمودند. سپس جناب آقاي دکتر محمودرضا مستقيمي مدير محترم گروه  نظارت و ارزيابي آموزش عالي در سخنان خود بيان نمودند که نظارت و ارزيابي در جوامع پيشرفته از اهميت ويژه اي برخوردار است و در حقيقت موجب کارآيي و اثربخشي نظام مي باشد و علاوه بر آن زمينه توسعه در ابعاد اجتماعي و فرهنگي و انساني را فراهم مي کند. سپس به تمرکز زدايي و تفويض اختيار به هيأتهاي استاني اشاره نمودند و بعد از آن به ارائه گزارش و روند ارزيابي از دانشگاه جامع علمي کاربردي پرداختند. در ادامه اعضاي اعزامي دفتر نظارت و ازريابي آموزش عالي گزارش و نحوه نظارت و ارزيابي را به شرح ذيل بيان نمودند:

1-       سرکار خانم دکتر محمودي در باره دانشگاه پيام نور

2-       جناب آقاي مهندس هاشمي-درباره موسسات آموزش عالي غيرانتفاعي غيردولتي

3-       سرکار خانم دکتر لطفي- درباره دانشگاه آزاد اسلامي

در پايان کارگاه جلسه پرسش و پاسخ برگزار شد و به تمامي سوالات شرکت کنندگان پاسخ کامل ارائه شد.