برگزاری مراسم بزرگداشت مقام زن

مراسم ميلاد حضرت فاطمه زهرا(س ) وبزرگداشت مقام زن باحضور دکتر قرباني رئيس دانشگاه ،دکتر صفرلکي مسوول نهاد نمايندگي مقام رهبري وجمع زيادي از بانوان دانشگاه روز چهار شنبه در محل سالن فرزنگان برگزار گرديد .

در ابتداي مراسم دکتر قرباني رئيس دانشگاه به تفاوت نگاه غرب واسلام به زن پرداخت وگفت :در جهان غرب به زن به عنوان يک کالا نگاه مي کنند وبراي افزايش محصولات مختلف اززن به عنوان يک عامل تبليغاتي استفاده کرده وشخصيت انساني او را تنزل مي دهند ولي نگاه اسلام به زن يک نگاه متعالي وارزشمند است که شخصيت انساني اورا حفظ مي نمايد وبه گونه اي اورا در اجتماع دخالت ميدهد که ضمن حفظ حريم خانوادگي بتواند در روند توسعه وپيشرفت جامعه تاثيرگذار باشد .

رئيس دانشگاه با اشاره به صحبت يکي از بانوان در موردمهد کودک دانشگاه گفت :جهت نزديکي فرزندان بانوان به آنها درمحل دانشگاه به معاون پشتيباني ومنابع انساني دستور رسيدگي وپي گيري مساله را خواهم داد چرا که اين امر در کاهش استرس وافزايش روحيه کار آنها موثر خواهد بود .

دکتر قرباني در باره  در خواست بانوان در مورد کاهش ساعات کاري درتابستان گفت :در مورد ساعات کاري  کارکنان دانشگاه وکليه سازمانها تابع دستورات هيات دولت مي باشند ودر اين مورد ما بايد براساس مصوبات ودستورات هيات دولت عمل نمائيم .

در ادامه لوح تقدير وهدايايي به بانوان دانشگاه اهداء گرديد