انعقاد تفاهم نامه همکاری در زمینه علمی بین دانشکده علوم کشاورزی سوئد ودانشگاه

با انعقاد تفاهم نامه همکاري بين دانشکده علوم کشاورزي سوئدودانشگاه ايلام دو طرف درزمينه هاي علمي به همکاري خواهند پرداخت . دکتر سمايي مدير دفتر همکاريهاي علمي وبين المللي دانشگاه در گفتگو با خبرنگار روابط عمومي با بيان مطلب فوق گفت :در اين تفاهم نامه دو طرف توافق کردند در زمينه تبادل اعضاي هيات علمي ومحققان ،تبادل ويا آموزش دانشجو،تحقيقات مشترک وهمفکري براي پژوهش ،تبادل نشريات واطلاعات علمي وتوسعه تبادل ويا همکاري متناسب بانظر هردو دانشگاه به همکاري بپردازند. وي افزود :براساس اين تفاهم نامه زمينه هاي بالقوه همکاري مي تواند شامل :فيزيولوژي گياهان زراعي ،سيستمهاي کشت وکاروخدمات زيست محيطي ،زيست شناسي وکنترل علف هرزه ،حشره شناسي ،بيماريهاي گياهي وعلوم خاک مي باشد . دکتر سمايي خاطرنشان کردکه مدت اين تفاهم نامه 5 سال ميباشد که در صورت موافقت طرفين مي تواند تمديد شود. وي در پايان از تلاشهاي بعمل آمده توسط همکاران محترم دانشگاه بويژه آقاي دکتر عليرضا تاب عضو هيات علمي دانشکده کشاورزي که نقشي اساسي در جهت انعقاد اين تفاهم نامه ايفاء کردند تشکر وقدرداني نمود .