مسابقه بزرگ درباره بحث هسته ای ایران

مسابقه بزرگ درباره بحث هسته اي ايران با حضور گسترده دانشجويان برگزارگرديد .
دراين مسابقه که درسطح کارکنان ودانشجويان برگزارشد جمعا 300نفرشرکت کردند  که به هفت نفر از برگزيدگان جوايزي اهداءگرديد
طي مراسمي روزشنبه درمسجددانشگاه باحضوررئيس دانشگاه ومسوول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري در دانشگاه  ازبرندگان اين مسابقه تقديرشد
دراين مراسم دکتر قرباني رئيس دانشگاه باتبريک موفقيتهاي جديد هسته اي ايران گفت :درطول سي سال گذشته استکبار انواع تحريمها را عليه ايران اعمال کرده وازهرگونه فشاري برايران امتناع نکرده است اما عليرغم اين تحريمها وفشارها با تاسي ازمنويات حضرت امام خميني (ره )ومقام معظم رهبري جوانان ايران اسلامي با جسارت وپشتکار توانسته اند ايران اسلامي  راصاحب يکي ازپيچيده ترين فناوريهاي نوين  يعني فناوري هسته اي نمايند واين دانش رابومي نمايندکه اين امرحسادت وکينه دشمنان ايران اسلامي رابرانگيخته است چرا که آنها گمان نمي کردند کشوري که با اين همه تحريم وتوطئه از طرف آنها مواجه شده است اکنون جزو معدود کشورهاي  صاحب فن آوري هسته اي باشد .
دکترقرباني افزود :اين موفقيت اعتماد به نفس ملي را ارتقاءداده وجرات وجسارت ما را دردستيابي به دانشها ي نوين چندبرابرکرده چراکه ما اين امررا خودمان وبدون کمک ديگرا ن بدست آورده ايم واين امراگردرکنار موفقيتهاي ديگر ايران اسلامي در بخشهاي علمي ،فضايي ،نظامي ،اقتصادي ،سياسي و...مورد توجه قراگيرد متوجه اهميت مسئله مي شويم که تحول مهمي درايران اتفاق افتاده است ومهمترين عامل درشکل گيري اين تحول رهبري مدبرانه وحکيمانه ديني مي باشد که باشجاعت واقتدار دربرابر توطئه ها ايستاده وانقلاب اسلامي را درجهت رسيدن به آرمانهاي والاي خودهدايت کرده است لذا مابايد باتمام توان درحفظ اين دستاورد بکوشيم تاجايگاه ما درجهان ارتقاء يابد.
درپايان به برندگان مسابقه جوايزي اهداءگرديد