برگزاری آزمون کارشناسی ارشد

بنا به گزارش روابط عمومي دانشگاه آزمون کارشناسي ارشد ناپيوسته سال 1389 دانشگاهها و موسسات آموزش عالي در روزهاي چهارشنبه، پنجشنبه و جمعه مورخ 28 و 29 و 30/11/88 در دو نوبت صبح و عصر براي کليه رشته ها در دانشگاه ايلام و دانشگاه آزاد اسلامي واحد ايلام (حوزه خواهران و برادران) همزمان با سراسر کشور برگزار خواهد شد.

بنا به اين گزارش کارت ورود به جلسه آزمون با مراجعه به سايت سازمان سنجش آموزش کشور قابل دريافت مي باشد.

اين گزارش مي افزايد: باجه رفع نقص از روز دوشنبه 26/11/88 تا پايان برگزاري آزمون از ساعت 8 الي 12 صبح و از ساعت 14 لغايت 18 عصر در مجتمع فرهنگي و رفاهي دانشگاه ايلام واقع در ابتداي جاده مهران- روبروي سازمان اداره همياري شهرداريها مي باشد.