جلسه شورای دانشگاه با حضور معاون پژوهشی وفناوری وزارت علوم

جلسه شوراي دانشگاه باحضورمعاون پژوهشي وفناوري وزارت علوم صبح روزيک شنبه برگزار گرديد.
درابتداي اين جلسه دکتر قرباني ضمن خيرمقدم به دکتر مهدي نژاد گفت :دانشگاه ايلام در ابتدا بصورت يک آموزشکده زيرمجموعه دانشگاه رازي کرمانشاه بود که  در جريان سفر سال 68 مقام معظم رهبري به استان ايلام با نظرايشان به دانشگاه ارتقاء يافت وهم اکنون با چهار دانشکده ودوآموزشکده به فعاليت ادامه مي دهد ودرصدديم که دانشکده الهيات را راه اندازي کنيم .
رئيس دانشگاه مجموعه مديران دانشگاه راافرادي بسيجي ناميد که بدون اعتنا به حواشي وتنشها به کارمشغول هستند ودر پيشبرد اهداف دانشگاه موفق بوده اند
درادامه دکتر مهدي نژادرويکرد اساسي وزارت علوم را توجه جدي به پژوهشهاي کاربردي دانست وگفت درراستاي برنامه وزيرمحترم علوم بايد برنامه ريزيها درجهت افزايش پژوهشهاي بنيادي باشد که بتواند از مشکلات جامعه کاسته وباعث افزايش توليد درجامعه شود.