فراخوان جذب هیأت علمی دانشگاه ایلام

فراخوان شماره 1 سال 1388 جذب هيأت علمي دانشگاه ايلام

دانشگاه ايلام به منظور تحقق اهداف برنامه توسعه خود در رشته‌هاي مختلف از واجدان شريط براي همکاري به عنوان عضو هيات علمي دعوت به عمل مي‌آورد، متقاضيان محترم، فرم مشخصات را تکميل و مدارک لازم را حداكثر تا تاريخ 15/7/88 به دبيرخانه هيأت اجريي جذب هيأت علمي ارسال نمايند.

تخصص‌هاي مورد نياز:

تخصص‌هاي مورد نياز براي استخدام هيات علمي در سال 1388

* ثبت نام از متقاضيان فقط به صورت الكترونيكي انجام مي‌شود، از ارسال پستي و حضوري مدارك جدا اجتناب گردد.

شرايط متقاضيان:

1. داشتن مدرک معتبر دانشگاهي

2. دانش‌آموخته دوره دکترا در رشتههاي مورد نياز دانشگاه

3. داشتن صلاحيتهاي عمومي لازم به تشخيص مراجع ذيصلاح

4. دارا بودن سوابق علمي - پژوهشي و کسب موفقيت در مصاحبه علمي در کارگروه بررسي توانيي علمي

5. عدم استخدام رسمي، تعهد خدمت و يا بورسيه در سير دانشگاهها، سازمانها و دستگاههاي اجريي

6. داشتن حداکثر 45 سال سن

7. تسلط به يک زبان خارجي در حد استفاده از متون تخصصي

8. دارا بودن کارت پيان خدمت يا معافيت دائم

تبصره: ثبت نام مشمولان خدمت نظام وظيفه در قالب طرح سربازي با اخذ مجوز از مراجع ذيصلاح امکان پذير است.

مدارك مورد نياز:

1. نامه درخواست همكاري

2. تکميل فرم مشخصات

3. تصوير تمام صفحات شناسنامه

4. تصوير مدرك دوره دكتري (Ph D)

5. تصوير كارت پايان خدمت يا معافيت دائم

6. تصوير کارت ملي

7. عكس 4×3 جديد

8. توصيه نامه علمي و اخلاقي از دو نفر از استادان صاحب نام دانشگاههاي دولتي

9. شناسنامه علمي و پژوهشي (C.V)

10. تصوير مدارک معتبر يثارگري (جانبازي، آزادگي، رزمندگي، خانواده شهدا ، بسيجي فعال)

11. شرح حال مختصري از دوران زندگي خود با تكيه بر فعاليتهاي فرهنگي، اجتماعي، عقيدتي و سياسي.

توجه:

• مدارک خواسته شده را به صورت يک فيل zip حداکثر تاحجم 20 مگابايت در قسمت مدارک فرم ثبت نام، ارسال نمييد.
• عکس خود را به صورت يک فيل jpg حداکثر تا حجم 150 کيلوبايت در قسمت عکس فرم ثبت نام، ارسال نمييد.

فراخوان‌هاي بعدي متعاقباٌ اعلام خواهد شد.

متقاضيان مي توانند جهت كسب اطلاعات بيشتر با شماره تلفن 2227016- 0841 يا پست الکترونيکي jazb@mail.ilam.ac.ir "دبيرخانه هيأت اجريي جذب هيأت علمي" تماس حاصل نمايند.

جهت ورود به سيستم ثبت نام کليک کنيد