فعالیتهای اداره تربیت بدنی به مناسبت ایام مبارک دهه فجر

برگزاری مسابقات والیبال ویژه کارکنان و اساتید

یک دوره مسابقه والیبال ویژه کارکنان و اساتید دانشگاه در محل اداره تربیت بدنی دانشگاه برگزار گردید. این مسابقات با شرکت هفده تیم از کارکنان و اساتید دانشگاه برگزار شد که در پایان تیم دانشکده کشاورزی الف مقام اول، تیم دانشکده ادبیات و علوم انسانی مقام دوم و تیم دانشکده فنی و مهندسی توانست مقام سوم این دوره از مسابقات را کسب نماید.

برگزاری همایش بزرگ پیاده روی جامعه ورزشی دانشگاه از مزار شهدای گمنام

اداره تربیت بدنی دانشگاه در نظر دارد همایش بزرگ پیاده روی جامعه ورزشی دانشگاه تا مزار شهدای گمنام و تجلیل از خانواده های محترم شاهد و ایثارگر در روز پنج شنبه مورخ 15 بهمن برگزار نماید. علاقه مندان جهت شرکت در این مراسم به ادراه تربیت بدنی دانشگاه مراجعه نمایند.حرکت از دانشگاه بسوی مزار شهدای گمنام راس ساعت 9 صبح می باشد.

برگزاری مسابقه تیراندازی با اسلحه جنگی ویژه کارکنان و اساتید

اداره تربیت بدنی دانشگاه در نظر دارد یک دوره مسابقه تیراندازی با اسلحه جنگی روز شنبه مورخ 17 بهمن در محل تیپ حضرت امیر(ع) سپاه پاسداران برگزار نماید. علاقه مندان جهت شرکت در این مسابقه به اداره تربیت بدنی دانشگاه مراجعه نمایند. ضمناً به نفرات برتر جوایزی اهدا خواهند شد.