اخذ مجوز کارشناسی ارشد رشته شیمی –شیمی آلی

در راستاي توسعه رشته هاي آموزشي تحصيلات تکميلي ، شوراي گسترش آموزش عالي وزارت علوم ، تحقيقات و فناوري با درخواست اخذ مجوز کارشناسي ارشد رشته شيمي شيمي آلي دانشگاه موافقت بعمل  آورد .

اين گزارش مي افزايد در سال 88  ، مجوز 5 رشته آموزشي در مقاطع تحصيلات تکميلي شامل کارشناسي ارشد رشته هاي مهندسي معماري ، مديريت بازرگاني ، رياضي محض ، شيمي آلي و دکتري شيمي معدني اخذ گرديده است که با احتساب اين پنج رشته جديد ، تعداد رشته هاي تحصيلات تکميلي دانشگاه ايلام به 15 رشته افزايش يافته است . شايان ذکر است دانشگاه ايلام در حال حاضر داراي 59 رشته آموزشي در مقاطع کارداني ، کارشناسي ، و کارشناسي ارشد و دکتري مي باشد .