دکتر قربانی : اندیشه های امام راحل (ره) برای همیشه زنده و پویا است.

دکتر قرباني رئيس دانشگاه روز سه شنبه با محکوم کردن اهانت به ساحت مقدس امام خميني (ره) طي گفت و گو با خبرگزاري جمهوري اسلامي ايران افزود: آرمانها و انديشه هاي حضرت امام   خميني (ره) چنان شفاف و روشن است که دشمن توان تحريف و منحرف کردن آن را ندارد.

وي ادامه داد: بنابراين دشمن به ناچار به مبارزه رو در رو پرداخته که اين نشانگر حضور و تأثير حاکميت انديشه هاي امام راحل (ره) براي جمهوري اسلامي است.

رئيس دانشگاه اظهار داشت: ليبرال دموکراسي غرب که مبتني بر اومانيسم و انسان محوري فارغ از خداگرايي و معنويت بوده امروزه در کره زمين هيچ معارض جدي جز جمهوري اسلامي و اصل مترقي ولايت فقيه که مبتني بر ولايت الهيه و معنويت گرايي است، ندارد.

وي افزود: لذا استکبار به ناچار سعي مذبوحانه در براندازي حاکميت ديني را دارد و با وجود تبليغات 300 ساله غرب هنوز هم نتوانسته در برابر اين نظام ديني بايستد.

دکتر قرباني افزود: حاکميت ديني در کنار حفظ اخلاق و معنويت است که باعث شده ايران اسلامي بزرگترين قلل رفيع پيشرفت و توسعه را يکي پس از ديگري فتح کند.