دومین همایش تجلی اخلاص ویژه گرامیداشت شهدای دانشجوی 16 آذر

دومين همايش تجلي اخلاص ويژه گراميداشت شهداي دانشجوي 16 آذر  مراکز آموزش عالي و دانشگاههاي استان با حضور حجه الاسلام رحماني سرپرست استانداري ايلام، دکتر قرباني رئيس دانشگاه ، مسئول نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري ، رؤساي دانشگاههاي علوم پزشکي ، پيام نور ايلام ، معاونين دانشگاه، رؤساي دانشکده ها ، اعضاي هيأت علمي و جمع زيادي از دانشجويان ، صبح دوشنبه 16 آذر در محل سالن آيت اله حيدري برگزار گرديد. در ابتداي مراسم حجه الاسلام هاشمي معاون نهاد نمايندگي مقام معظم رهبري ضمن خيرمقدم به ميهمانان و تبريک روز دانشجو و عيد سعيد غديرخم گفت: اميدوارم دانشجويان بتوانند با کسب فضايل والاي علمي و اخلاقي جامعه اي نمونه را پايه ريزي کنند. در ادامه حجه الاسلام رحماني سرپرست استانداري ايلام با تبريک روز دانشجو گفت: روز 16 آذر که با تظاهرات دانشجويان در سال 1332 در اعتراض به سفر معاون اول رئيس جمهور و شهادت سه نفر از دانشجويان بعنوان نقطه عطفي در تاريخ انقلاب اسلامي مي باشد که بعد از انقلاب اسلامي براي تجليل از مبارزات دانشجويان با استکبار اين روز بعنوان روز دانشجو نامگذاري شده است.

حجه الاسلام رحماني با اشاره به توطئه هاي فراوان استکبار عليه انقلاب اسلامي گفت: استکبار در مواجهه با ملت شريف ايران به رهبري حضرت امام خميني (ره) و روحانيت ضربه خورده است و براي جبران و انتقام شکست هاي خود به توطئه عليه انقلاب اسلامي پرداخته که مراحلي از قبيل ترور رهبران انقلاب از جمله شهيد بهشتي، مطهري، رجايي و باهنر و ... ، ترغيب صدام براي حمله به ايران ، استحاله فرهنگي ، تهاجم فرهنگي، شبيخون فرهنگي و جنگ نرم را شامل شده اما انقلاب اسلامي در مقابل اين توطئه ها محکم ايستاده و به سوي تعالي و پيشرفت گام برمي دارد.

در ادامه مراسم از فعالان دانشجويي در زمينه فرهنگ تجليل بعمل آمد.