موافقت وزیر علوم، تحقیقات و فناوری با اختصاص ‌100 میلیارد ریال برای توسعه زیرساخت‌های دانشگاه ایلام

دکتر زلفي گل وزير علوم، تحقيقات و فناوري در ديدار با دکتر حسن بهرام‌نيا استاندار ايلام و دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه ايلام، با اختصاص ‌100 ميليارد ريال براي توسعه زيرساخت‌هاي دانشگاه ايلام موافقت کرد.

به گزارش روابط عمومي، دکتر بهرام‌نيا استاندار ايلام و دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه ايلام صبح روز شنبه 20 اسفندماه پس از حضور در دومين نشست هيأت امناي دانشگاه ايلام، در ديدار با دکتر زلفي گل وزير علوم، تحقيقات و فناوري خواستار اختصاص اعتباراتي براي تکميل زيرساخت‌هاي دانشگاه ايلام شدند، که وزير علوم نيز با اختصاص 100ميليارد ريال براي محوطه‌سازي و ايجاد فضاي سبز در دانشگاه ايلام موافقت بعمل آوردند.