حضور رئیس دانشگاه ایلام در منزل شهیدان محمد نوری و عباس قلی مصطفی

به همت مديريت شاهد و ايثارگر دانشگاه و همزمان با روز شهيد، دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه ايلام به همراه اعضاي هيأت رئيسه در منزل شهيدان «محمد نوري» و« عباس قلي مصطفي» حضور يافت و از مقام شامخ اين شهيدان تجليل کرد.

به گزارش روابط عمومي، دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه ايلام عصر روز يک‌ شنبه 22 اسفند با بيان اينکه عزت، اقتدار و تحکيم پايه‌هاي نظام مقدس جمهوري اسلامي به واسطه جانفشاني‌هاي شهدا حاصل شده است، اظهار داشت: امروز به واسطه جنگ ترکيبي دشمنان، جامعه ما بيش از گذشته به فرهنگ ايثار و  شهادت نياز دارد.

رئيس دانشگاه ايلام با تقدير از زحمات همسران شهدا، گفت: جامعه دانشگاهي وظيفه خود مي‌داند، که ارادت قلبي و خالصانه خود را به محضر خانواده شهدا اعلام نمايد.

شهيد محمد نوري متولد 1321 به مدت سه سال در جبهه‌ جنگ حضور يافت، تا اينکه در تاريخ  1364/12/12 در مريوان به شهادت رسيده است.

شهيد عباس قلي مصطفي  متولد 1320 در تاريخ 1363/12/02 در منطقه عملياتي چنگوله به شهادت رسيد.