تقدیر رئیس حراست کل استان ایلام از رئیس دانشگاه ایلام

رئيس حراست کل استان ايلام با اهداي لوحي از دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه ايلام به جهت تلاش‌ها و حمايت‌هاي مؤثر ايشان از حوزه حراست و ايجاد فضاي بانشاط توأم با آرامش در دانشگاه ايلام تقدير و تشکر بعمل آورد.

به گزارش روابط عمومي دانشگاه، رئيس حراست کل استان در لوح تقديمي به دکتر علي‌محمدي با بيان اينکه خدمت نهاد علم و نظام آموزش عالي کشور، سهم بي‌بديلي در توسعه همه جانبه ايران اسلامي در ساحت‌هاي علمي، فرهنگي و اجتماعي دارد، لذا نقش و جايگاه سنگر علم و دانش در فعاليت حرفه‌اي و فرهنگي – اجتماعي صاحبان انديشه جايگاه ويژه‌اي دارد.

رئيس حراست کل استان ايلام در ادامه مراتب تقدير و تشکر خود را از رئيس دانشگاه ايلام به جهت توجه و حمايت از مجموعه حراست و ايجاد فضاي بانشاط توأم با آرامش در دانشگاه اعلام کرده است.

رئيس حراست کل استان ابراز اميدواري کرده است، که دکتر علي‌محمدي در راستاي اعتلاي اهداف عاليه نظام مقدس جمهوري اسلامي، در سايه الطاف الهي و در ظل توجهات حضرت ولي‌عصر (روحي و ارواحنا له الفدا) و رهنمودهاي مقام معظم رهبري (زيده عزه) موفق و مؤيد باشد.