استقرار سامانه پرونده الکترونیک سلامت بایوآرک محصول شرکت دانش بنیان استادیار دانشگاه در بیمارستان حضرت مهدی (عج)

استقرار سامانه پرونده الکترونيک سلامت بايوآرک محصول شرکت دانش بنيان استاديار دانشگاه در بيمارستان حضرت مهدي (عج)
سامانه دانش‌بنيان پرونده الکترونيک سلامت بايوآرک محصول شرکت دانش بنيان زيست داده پرداز آرکا متعلق به دکتر محمد تنهايي استاديار دانشگاه ايلام، به عنوان يک فناوري پيشرفته مورد استفاده در بيمارستان تازه افتتاح شده حضرت مهدي (عج) قرار گرفت.
    به گزارش روابط عمومي، استفاده از پرونده الکترونيک بايوآرک سبب کاهش هزينه 60 درصدي مصرف کاغذ، افزايش 30درصدي دقت در درمان و افزايش سرعت در تحرير پرونده‌ها خواهد شد و امکان اتصال اين بيمارستان به سيستم‌هاي درماني جهاني را به جهت ارتباط با سامانه‌هاي خارج ايران در جهت تسريع در پذيرش بيماران بين‌الملل را فراهم خواهد نمود.
 گفتني است که در حال حاضر 10 درصد نسخه‌هاي کشور در سامانه بايوآرک تجويز شده و اين سامانه توانسته است در تخصصي‌ترين بيمارستان‌هاي کشور، به عنوان بازويي قدرتمند در فرايند درمان عمل نمايد.
طي سال 1402، HIS بايوآرک که نسخه پيشرفته‌تر اين سامانه مي‌باشد در دو بيمارستان تخصصي چشم و قلب کشور مستقر خواهد شد.
يادآور مي‌شود: بيمارستان حضرت مهدي (عج) امروز بعد از 11 سال توسط رئيس جمهور افتتاح شد.