تیم‌های دانشجویی دانشگاه ایلام فاتح مرحله استانی یازدهمین دوره مسابقات ملی مناظره دانشجویان ایران شدند

تيم‌هاي دانشجويي دانشگاه ايلام فاتح مرحله استاني يازدهمين دوره مسابقات ملي مناظره دانشجويان ايران شدند

تيم‌هاي «هانا» و «مکتب شهيد چمران» از دانشگاه ايلام عنوان‌هاي اول و دوم مرحله استاني يازدهمين دوره مسابقات ملي مناظره دانشجويان ايرانرا کسب کردند و به مرحله منطقه‌اي مسابقات ملي مناظره دانشجويان ايران راه يافتند.

به گزارش روابط عمومي، در مرحله استاني يازدهمين دوره مسابقات ملي مناظره دانشجويان ايران در ايلام،  تيم‌هاي «هانا» از دانشگاه ايلام، متشکل از پريسا رستم‌زاد، هانيه انوري، اميرحسين محمدي و رضا فرجي به عنوان تيم اول و تيم «مکتب شهيد چمران» نيز از دانشگاه ايلام،  متشکل از آقايان بهروز جليل، سيد مصطفي موسوي‌مقدم، حسين زارع‌پور و رحيم مساعدزاده به عنوان تيم دوم به مرحله منطقه‌اي اين مسابقات راه يافتند.

بنا به اين گزارش:  اين مسابقات به همت جهاد دانشگاهي ايلام و ميزباني دانشگاه ايلام، به مدت سه روز و با حضور 16 تيم  برگزار گرديد.

يادآور مي‌شود: مسابقات ملي مناظره دانشجويان هر ساله با شعار «مناظره؛ فرصتي براي يادگيري» با هدف ايجاد بستر براي کمک به توسعه فرهنگ گفت‌وگو، توليد علم و انديشه ديني، تقويت روحيه حق و حق‌طلبي، مهيا کردن فرصتي براي آموزش مسائل و مطالب علمي به صورت جذاب و باورپذير براي دانشجويان برگزار مي‌شود.