بازدید وزیر علوم از غرفه دانشگاه ایلام در جشنواره جذب دانشجویان بین‌الملل

بازديد وزير علوم از غرفه دانشگاه ايلام در جشنواره جذب دانشجويان بين‌الملل
دکتر زلفي‌گل وزير علوم، تحقيقات و فناوري صبح امروز از غرفه دانشگاه ايلام در جشنواره جذب دانشجويان بين‌الملل بازديد کرد.

به گزارش روابط عمومي، به همت سازمان امور دانشجويان کشور نخستين جشنواره جذب دانشجويان بين‌المللي، صبح امروز با حضور وزير علوم، تحقيقات و فناوري، جمعي از مقامات کشوري، سفيران کشورها، رؤساي دانشگاه‌ها، مديران امور بين‌الملل دانشگاه‌ها و مديران مؤسسات جذب دانشجويان بين‌المللي، به ميزباني دانشگاه تربيت مدرس آغاز به کار کرد.

بنا به اين گزارش: دکتر زلفي‌گل وزير علوم، تحقيقات و فناوري به همراهي دکتر داداش پور معاون وزير و رئيس سازمان دانشجويان در جريان بازديد از اين نمايشگاه، از غرفه دانشگاه ايلام بازديد کرد

در اين ديدار خانم دکتر شادمان مدير گروه همکاري‌هاي علمي و بين‌المللي دانشگاه ايلام، دکتر اويسي رئيس مرکز آموزش زبان فارسي به غير فارسي و خانم دکتر بيرانوند کارشناس دفتر همکاري‌هاي علمي و بين‌المللي؛ ضمن خوش آمدگويي به وزير علوم و هيأت همراه، توضيحاتي را در خصوص غرفه دانشگاه ايلام ارائه کردند.