تجلیل رئیس دانشگاه ایلام از یاوران علمی بازنشسته دانشگاه در سال 1401

در نشستي صميمانه، دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه ايلام با اهداء لوح و هدايايي از ياوران علمي دانشگاه، که در سال 1401 به افتخار بازنشستگي نائل آمده‌اند، تجليل بعمل آورد.

به گزارش روابط عمومي، دکتر علي‌محمدي رئيس دانشگاه ايلام در اين نشست با ابراز خرسندي از حضور در بين کارکنان بازنشسته دانشگاه، اظهار داشت: همه دانشگاهيان در روند توسعه دانشگاه تأثيرگذار بوده‌اند و در همين راستا کارکنان بازنشسته دانشگاه زحمات خالصانه و طاقت‌فرسايي را براي اعتلاي دانشگاه ايلام انجام داده‌اند، که اينجانب قدردان زحمات اين عزيزان مي‌باشم.

رئيس دانشگاه با تأکيد بر استفاده از تجربه و توان ياوران علمي بازنشسته دانشگاه، گفت: از تمام ظرفيت‌ها براي ارتقاء سطح خدمات رساني بازنشستگان دانشگاه و بهره‌مندي از تجربيات و توانايي‌هاي آنان استفاده خواهد شد.

در اين نشست کارکنان بازنشسته به بيان نظرات، پيشنهادات و انتظارات مورد نظر خود پرداختند و دکتر علي‌محمدي هم بعد از استماع سخنان ايشان، دستور لازم را در خصوص پي‌‌گيري اين مطالبات صادر کردند.