بازدید معاون پشتیبانی و منابع انسانی از دانشکده پیرادامپزشکی

بازديد معاون پشتيباني و منابع انساني از دانشکده پيرادامپزشکي

در ادامه بازديدهاي دوره‌اي از دانشکده‌ها، دکتر شيري معاون پشتيباني و منابع انساني دانشگاه با همراهي دکتر عباسي مشاور رئيس و مدير حراست، آقاي لطفي مقدم مدير امور اداري و پشتيباني و آقاي کمري معاون مدير امور اداري و پشتيباني صبح روز چهارشنبه 1401/07/20 از بخش‌هاي مختلف دانشکده‌ پيرا دامپزشکي بازديد بعمل آوردند.

به گزارش روابط عمومي، دکتر شيري در جريان اين بازديد با بيان اينکه دانشکده پيردامپزشکي در راستاي ايفاي رسالت اجتماعي دانشگاه مي‌تواند نقش مؤثري داشته باشد، يادآور شد: استان ايلام داراي پتانسيل خوبي در زمينه دامپروري است و نظر به اينکه ايفاي رسالت اجتماعي يکي از برنامه‌هاي جدي تيم مديريتي کنوني دانشگاه است، لذا دانشکده پيرادامپزشکي براي تحقق اين هدف مي‌تواند نقش مؤثري داشته باشد.

معاون پشتيباني و منابع انساني دانشگاه با تأکيد بر توسعه متوازن دانشگاه، گفت: با تمام توان براي ارتقاء وضعيت دانشکده‌ها و از جمله دانشکده پيرادامپزشکي تلاش خواهيم کرد، تا اهداف برنامه توسعه راهبردي دانشگاه محقق گردد.

بنا به اين گزارش: دکتر شيري از بخش‌هاي مختلف دانشکده پيرادامپزشکي بازديد نمود و به بررسي کمبودها و کاستي‌هاي موجود پرداختند و دستورات لازم را در زمينه رفع مشکلات مطرح شده صادر کردند.

اين گزارش مي‌افزايد: دکتر چراغي رئيس دانشکده پيرادامپزشکي ضمن خوش آمدگويي و تشکر از حسن توجه دکتر شيري و همکاران ايشان، گزارشي از وضعيت امور اداري و مالي و مشکلات دانشکده ارائه نمودند و خواستار همکاري لازم براي رفع مشکلات موجود شدند.