سه شنبه های کتاب دانشگاه ایلام (معرفی کتب تألیفی و ترجمه ای اعضای هیأت علمی دانشگاه ایلام)

سه شنبه هاي کتاب دانشگاه ايلام (معرفي کتب تأليفي و ترجمه اي اعضاي هيأت علمي دانشگاه ايلام)

عنوان کتاب: ايدئاليسم آلماني جنبش‌هاي فکري دوران جديد

تأليف: ويل دادلي

ترجمه: دکتر عليرضا حسن پور استاديار گروه فلسفه و کلام اسلامي دانشگاه ايلام

کتاب ايدئاليسم آلماني جنبش‌هاي فکري دوران جديد تأليف ويل دادلي نويسنده آمريکايي است،  که توسط دکتر عليرضا حسن پور استاديار دانشگاه ايلام ترجمه شده است.

اين کتاب که در 309 صفحه و هفت فصل توسط انتشارات نقش و نگار منتشر شده است،  درآمدي آسان و قابل فهم بر جنبشي فلسفي به دست مي‌دهد، که در سال 1781 با انتشار نقد عقل محض کانت آغاز شد و پنجاه سال بعد از آن، با مرگ هگل به پايان رسيد. آرا و انديشه‌هاي متفکران اين دوره همه‌ي عرصه‌هاي فلسفه را از اساس دگرگون ساخت و چنان تأثيري گذاشت، که همچنان در علوم انساني و علوم اجتماعي مشاهده مي‌شود. "کانت"، "فيشته"، "شلينگ" و "هگل" راه را براي "مارکس" و "کرکه گور"، پديدار و اگزيستانسياليسم، نظريه‌ي انتقادي و پسا ساختارگرايي هموار کردند و مطالعات ديني، اخلاقي، زيبايي شناختي و نظريه‌ي سياسي و اجتماعي معاصر همچنان تحت تأثير بينش هاي آنهاست.

سه‌شنبه هر  هفته، ما را با معرفي کتب منتشر شده اعضاي هيأت علمي دانشگاه ايلام همراهي کنيد.

روابط عمومي دانشگاه ايلام