معرفی پروژه های تحقیقاتی دانشگاه ایلام (2)

عنوان طرح: مطالعه کيفي بيکاري تحصيل کرده ها؛ دلايل و راهکارها

پژوشگر: خانم دکتر زينب طولابي دانشيار دانشگاه ايلام

طرح پژوهشي مطالعه کيفي بيکاري تحصيل کرده‌ها؛ دلايل و راهکارها در171 صفحه و پنج فصل با رويکرد کيفي تدوين شده است.

بر اساس يافته‌هاي تحقيق براي بيکاري تحصيل کرده‌ها در استان ايلام علت‌هاي متعددي وجود دارد، که از جمله مي‌توان به ناکامي صنعتي در استان، عدم تطبيق مهارت فارغ‌التحصيلان و نيز در قالب عوامل زمينه‌اي و بستر ساز مانند عوامل فرهنگي و اقليم و شرايط جغرافيايي اشاره کرد.

همچنين يافته‌هاي تحقيق نشان مي‌دهد، که براي حل بيکاري تحصيل کرده‌ها راهکارهايي مانند تقويت سرمايه‌گذاري در استان، شايسته‌ سالاري مديريتي و اصلاح نظام آموزش وجود دارد.

چهارشنبه هر  هفته، ما را با معرفي پروژه‌هاي تحقيقاتي اعضاي هيأت علمي دانشگاه ايلام همراهي کنيد.

روابط عمومي دانشگاه ايلام